Przejdź do treści » TUS - na rzecz równości społecznej
Od stycznia cieszymy się nową odsłoną wyszukiwarki www.niepelnosprawnik.pl. Wejdź na stronę i znajdź dostępny obiekt pod kątem różnego rodzaju niepełnosprawności. Jedyna taka wyszukiwarka w Polsce!
Od września ruszamy z warsztatami dla uczniów i uczennic warszawskich szkół podstawowych i liceów w ramach projektu „Niepełnosprawni? A kto to?”. Podczas warsztatów dzieci i młodzież spotykają się z osobami z różnymi typami niepełnosprawności, mają okazję do zadawania pytań, pracujemy nad zasadami savoir vivre w kontakcie z osobą z niepełnosprawnością. Jeśli chcesz nas zaprosić do szkoły, w której pracujesz lub w której uczą się twoje dzieci – napisz na adres agata.sawka[at]tus.org.pl.
Agenda 50. Pomagamy wdrażać Konwencję o prawach osób niepełnosprawnych. Tworzymy lokalne polityki w 5 regionach na Białorusi. Projekt finansowany jest ze środków Komisji Europejskiej.
Pełnoprawni Niepełnosprawni. Pokazujemy polskie i białoruskie medialne kampanie antydyskryminacyjne. Wszystkie kampanie są dostosowane do potrzeb osób niewidomych i głuchych – mają audiodeskrypcję oraz napisy.

Polityka prywatności

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji

Abyś mógł skorzystać z usług Centrum Karier Osób Niepełnosprawnych Fundacji TUS będziesz musiał sie zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój login oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie, a także o dane zawarte w ankiecie zgłoszeniowej Centrum Karier Osób Niepełnosprawnych.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia zalogowania się do naszego systemu oraz do celów statutowych Fundacji TUS. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz skorzystać z usług Centrum Karier Osób Niepełnosprawnych.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś rejestracji w Centrum Karier Osób Niepełnosprawnych możesz otrzymać od nas e-maile z ofertami pracy oraz z ofertami szkoleń. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej aktywizacji zawodowej.

Wykorzystanie plików ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony oraz zapamiętaniu pewnych ustawień, abyśmy wiedzieli jaką stronę i jak Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zarejestrowaniu się do Centrum Karier Osób Niepełnosprawnych i podaniu loginu i hasła, możesz wprowadzić zmiany swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do CKON poprzez kliknięcie na stronie www.tus.org.pl zakładki Aktualizuj ankietę. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Instytucja zbierająca dane: Fundacja TUS, Jana Pawła Woronicza 29A, 02-640 Warszawa, Polska.